| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
eagleflight

Kayıt: 20 Şub 2007 Mesajlar : 764 Durum : Çevrimdışı Konum: çArşı Bjk
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 19:41 Mesaj konusu: TSL 28. HAFTA// Beşiktaş-Fenerbahce |
|
|
tarih: 29 mart cumartesi
saat: 19:00
stat : Beşiktaş İnönü Stadyumu
Şampiyonlugun dügümünü çözecek mücadele bakalım dolmabahceden nasıl bir skor çıkacak..... _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 19:41 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
eagleflight

|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
Derbinin topicini açmış bana nasipmiş umarım ugurlu gelir ve galip ayrılırız bu aralar içim nedense çok rahat içimden bi his rahat bir galibiyet alıcaz diyor fakat rahat oynayıp kazandıgımız bir fener maçı hatırlamıyorum uzun zamandır umarım galip gelir şampiyonluk iddaamızı devam ettiririz... _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |
penche1903 BEŞİKT'AŞK'

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar : 541 Durum : Çevrimdışı Konum: Siyahla Beyazın Olduğu Heryerden.
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 20:24 Mesaj konusu: |
|
|
Beşiktaş'ımıza canı gönülden başarılar öncelikle..Mutlaka kazanmamız gereken bir maç.Aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum..Forman için,Siyah-Beyaz renklerin için,şerefli arman için ve bu büyük taraftar için,SALDIR KARTAL'ım.... _________________ Sevmeyelim de,Taşa mı Dönelim? |
|
| Başa dön |
|
 |
eagleflight

|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
Formandaki arma aşkıyla karakartal saldırsana! _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |
davul_muzzy

Kayıt: 20 Nis 2006 Mesajlar : 1274 Durum : Çevrimdışı Konum: anti-X-maraTon
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
İnsanlar yine şuna başarılar buna başarılar diledik yada düşüncelerimizi söyledik diye kızcaklar ama benim düşünceme göre beşiktaş 2-1 kazanır... _________________ .....GAZİLİ GÜÇLÜLER..... |
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
Bu bilet fiyatları nedir böyle. Kadıköy'de Drogba'yı, Lampard'ı, Shevchenko'yu, Anelka'yı izlemek 50 ytl, Inönü'de Baki'yi, İbrahim Üzülmez'i izlemek 60 ytl. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Seyy4h
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
Kombine alanları karlı çıkarmak için yapıyolar heralde Şehir dışından gelenler için çok fazla paralar aslında..
Beşiktaş kaybederse gerilerde kalacak.. Fenerbahçe Chelsea maçını mı düşünecek ? Seyir zevki olan bi maç olur umarım. Beşiktaş kazanmaya bi adım daha yakın. Hafta içi ŞL maçının olması Fb için eksi diye düşünüyorum _________________ Şampiyonluk Kimin UmurundA ? Sami Yen'de Omuz OmuzA ! |
|
| Başa dön |
|
 |
eagleflight

|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
| EmeK yazmış: | | Bu bilet fiyatları nedir böyle. Kadıköy'de Drogba'yı, Lampard'ı, Shevchenko'yu, Anelka'yı izlemek 50 ytl, Inönü'de Baki'yi, İbrahim Üzülmez'i izlemek 60 ytl. | ne bir kızı sevmek ne bir lokma ekmek seviyoruz seni baki mercimek  _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |
devils_gfb sevgiye engel değil ki mesafeler
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu bilet fiyatları neyin nesidir...sampıyonlar ligi finali mi sanıyor bjk yönetimi bunu ....daha ligin bitmesine 7 hafta var sampiyonluk maçı bile değilken neye dayanarak bu fiyatı ortaya çıkarıyorlar
maçla ilgili fazla konuşalacak bişey yok derbi maçı 3 sonucada açık...deivid in yerine semih le çift forvet oynarsak maçıda alırız gibime geliyor.... _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
yönetim uçmuş durumda , hem fener hem de bizim taraftarımız için bu biletler çok pahalı , direk fırsatçılık yapıyorlar. _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
emeklikartal

|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
| selamlar.....bir yorumda ben yapayım.........hayırlısı olsun.........hak eden kazansın........umarım hak eden biz oluruz........biletler pahalıymış gerçekten ........yönetimin bilet fiyatlarında tatlı su kurnazlığı tutacağına futbolcu ve teknik adam transferinde karavana yapıp dünya paraları heba etmese daha münasip olacak..........saygılar..........devils kardesim aksilik olmazda maça gelirsem seni haberdar edicem.......müsait bir yerde buluşuruz kardesim.........saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
| emeklikartal yazmış: | | selamlar.....bir yorumda ben yapayım.........hayırlısı olsun.........hak eden kazansın........umarım hak eden biz oluruz........biletler pahalıymış gerçekten ........yönetimin bilet fiyatlarında tatlı su kurnazlığı tutacağına futbolcu ve teknik adam transferinde karavana yapmasa daha münasip olacak..........saygılar..........devils kardesim aksilik olmazda maça gelirsem seni haberdar edicem.......müsait bir yerde buluşuruz kardesim.........saygılar | tamam abi de benimde seni haberdar etmem gerekiyor...bu bilet fiyatlarıyla bakalım gelebilecek miyiz ....haberlesiriz abi...bu arada fenerli yeğenimi getir fener tribunune sokalım onu....saygılar _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
emeklikartal

|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
devils eğer fbli yeğenin olmuş olsaydı evde değil parkta bankta yatardı.......sokarmıydım onu eve ben .........saygılar kardesim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
| emeklikartal yazmış: | devils eğer fbli yeğenin olmuş olsaydı evde değil parkta bankta yatardı.......sokarmıydım onu eve ben .........saygılar kardesim | ne olacak abi bak fenerli kardesin var ... beni bile eve sokmazsın demek...en küçüğünün fenerli olmaya niyeti varmıs abi sana söylemiyor ama ben biliyorum getir onu maça sen gerisine karışma
saygılar bizden abicim _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
cimbomperest
Kayıt: 08 Tem 2007 Mesajlar : 371 Durum : Çevrimdışı Konum: eski açıktan
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 23:30 Mesaj konusu: Re: TSL 28. HAFTA// Beşiktaş-Fenerbahce |
|
|
| eagleflight yazmış: | tarih: 29 mart cumartesi
saat: 19:00
stat : Beşiktaş İnönü Stadyumu
Şampiyonlugun dügümünü çözecek mücadele bakalım dolmabahceden nasıl bir skor çıkacak..... |
şampiyonluğun düğümünü çözeceğini nerden çıkardın Allah aşkına
1.60 puan
2.60 puan
3.58 puan
4.58 puan
ve daha 7 hafta var.üstelik bu 4 takım arasında maçlar var.neyin düğümü çözülüyor.ancak şu düğüm çözülür,bjk kaybederse yarıştan kopar.ama sanırım bunu kastetmedin. _________________ emrah oktay.en büyük tutkusu GALATASARAY |
|
| Başa dön |
|
 |
|