| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2404 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 14:40 Mesaj konusu: TBBL | Galatasaray-Beşiktaş - G.Saray Finalde |
|
|
Beşiktaş'ı Akatlarda Mağlup Ederek Durumu 3-1 e Getirdik VE Finale Yükseldik....
Aslında Akatlarda Kendi Evimizde Gibi Oynadık Taraftar Bakımından...
Akatlar Deplasman Sayılmaz  _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 14:40 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
bazı sebeplerden dolayı adanaya gidemediğimden maçtaydım. gelatasarayı tebrik ediyorum. bizim takım bu yönetimle ancak bu kadar oynar. istanbul tayfasının çoğu adanadaydı ama yine az çok gittik salona, galatasaraylılar baya kalabalık gelmişti doğal olarak. baya iyi bağırdılar tribünde. fakat lütfen şuraya şöyle yazılar yazmayın, yok akatlar deplasman sayılmaz falan filan komik şeyler bunlar. son olarak şunu diyeyim. inşallah bu rakip seyrici işi diğer branşlarda da geçerli olur. rakip seyircisiz maçın zevki çıkmıyor. _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
turkmen_m cimbomlu1905

Kayıt: 09 Mar 2006 Mesajlar : 2203 Durum : Çevrimdışı Konum: Cehennem'in Dibinden...
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
Final Fb-Gs _________________ Şampiyon Takım Taraftarı!... |
|
| Başa dön |
|
 |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1473 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
hadı bakalım hayırlısı... _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Duncan

Kayıt: 24 Nis 2007 Mesajlar : 227 Durum : Çevrimdışı Konum: istanbuL
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
Beşiktaş'ı 72-63 yenen G.Saray, finale yükselerek, Fenerbahçe'nin rakibi oldu. hadi bakalım burdada rakip iki ezeli _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
eagleflight

Kayıt: 20 Şub 2007 Mesajlar : 768 Durum : Çevrimdışı Konum: çArşı Bjk
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
fikstür hep nedense aynı oluyor bayan voleybol maçı aynı gün futbol maçı var deplasmanda fenerliler geliyor salon bombos yok akatları inlettik cimbomlular geliyor akatlar deplasman sayılmaz geçelim bu işleri tebrikler gs _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |
RadikaL West Ham United.. | Yönetici |

Kayıt: 10 Oca 2007 Mesajlar : 539 Durum : Çevrimdışı Konum: Kutsal topraklardan..
|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Sparow @
maçı son dakıkalarını ızlıyebıldım.. beşiktaş oncekı maçta yaptığı hataları sanırım bu maçtada yaptı son perıyod bana ole gorundu trıbun açısından da bişi demıcem.. zaten herkes bılıyor kımın nasıl olduğunu .. akatlar deplasman sayılmaz yersız olmuş ..
Karşılıklı anlayış içerısınde yasaklar kalkmalı.. _________________ terketmedi sevdan beni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
Radikal, bizim takım zaten ölmüş ağlayanı yok kızlar paralarını almıyorlar, buna rağmen canla başla oynuyorlar, takım kalitesi açısından bizden kat kat daha iyisiniz, yenmeniz normaldi, bugün aslında salon çok güzeldi, inan salonda toplasan 50 polis ya var yada yoktu ama küfüreşme dışında en küçük birşey olmadı. tabi abilerin payı büyük. inşallah bu deplasman seyircisi olayı böyle devam eder. ama sanırım şu an sadece Beşiktaş ile Galatasaray arasında böyle bir protokol var. _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 10 Oca 2007 Mesajlar : 539 Durum : Çevrimdışı Konum: Kutsal topraklardan..
|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
Polisin az olması guzel zaten..
Bide şu küfürleşmeler olmasa ne guzel olacak aslında bunada bi çare bulunsa abılerden inan kı futbol maçlarından çok rağbet gorecek şu basket maçları.. _________________ terketmedi sevdan beni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Seyy4h
|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
salon atmosferi daha keyifli oluyor aslında  _________________ Şampiyonluk Kimin UmurundA ? Sami Yen'de Omuz OmuzA ! |
|
| Başa dön |
|
 |
eagleflight

Kayıt: 20 Şub 2007 Mesajlar : 768 Durum : Çevrimdışı Konum: çArşı Bjk
|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
hiçbir branşta rakip tribün yasaklanmasın tadı tuzu kalmıyor derbinin... _________________ SON HOLİGAN OPTİK BAŞKAN |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
Az oncede Galatasaray - Efes maçını ızledım 92 - 76 yendık .. tribunler dolu vede guzeldı.. 15 sayı gerıden gelıp maçı aldık.. bu sene basketbolda bence çok iyi bir iş çıkardık.. gelecek sene daha ıyı oyuncularla daha ıyı yerlere gıderız umarım.. _________________ terketmedi sevdan beni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|