* Oturum Aç   * Kayıt Ol * Pano Kılavuzu    * Arama
Sistem saati: 09 Eyl 2010 08:42

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 65 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Efsane Menderes{Çarşı onun adını duyduğunda maça gelmiyordu
İletiTarih: 01 Eyl 2008 12:11 

Bir şey yazacaksanız yaşadıysanız yazın. Şimdiki tribün anlayışınızla yazdığınız nasıl da belli oluyor. Yaşı 40'a yaklaşmış bir Beşiktaş'lıyım. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin o yıllarda bırakın maça gitmemeyi hafta içi birbirimizin takıldığını duyduğumuz mekanları basıyorduk sürekli. Ne Menderes Hürriyetten Kaçardı ne Sarı Pepe'den kaçardı ne de Sebo. Aç gezerdik ama bir duyum alınca cebimizdeki parayı taksilere verir adam aramaya giderdik. Bilenler bilir o zamanlar moda olan gündüz disko matineleri vardı. Oralara gelen olduğunu duyduğumuzda Beşiktaş'tan Zincirlikuyu'ya yürüyerek gittiğimizi bilirim tersoluktan. Eminim fenerliler de galatasaraylılar da bizim bir yerde olduğumuzu duyduklarında aynını yapıyorlardı. Para yoktu ama mertlik vardı o zamanlar, çoğu rahmetli olmuş adamların arkasından sıkıp durmayın.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re:
İletiTarih: 02 Eyl 2008 16:15 
Yol Verildi

gogo yazdı:
1990 senesinden beri tribünlerde mevzularda bulunduk.. bizden vuranida çok gördük vurulanida..ibrahim arkadas bana çarsinin fener tayfasini 3 kere mat ettigi aniyi anlatsana? fazla degil 3 tane anlat. yok su lideriniz vurldu yok bu vuruldu sizden alen vurulmadimi hürriyet, optik,cenk(ayrica anisi vardir bizde) murat vs. reisler abiler mevzularda ilk giderler nasil vurulmasinlar? ben senden tek sunun cevabini istiyorum.. 93 senesinde çarsi inönüde niye yoktu? polisler tayfayi alinti yaptiktan yarim saat sonra gelmelerinin sebebi neydi? sen git iyi ögren bakalim gs tribünün hala basinda bulunan sebo reisi araya sokan kimdir? iyi ögren dogru aktar besiktas gençligine örnek ol sözünüz geçer belki tribününüze..

3 tanesinde bizzat ben bulundum...

hikaye antlatmayin...

Optik Baskani sizden kim vurmus cok merak ettim kocum???

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Ekm 2008 09:46 

Abbasağa nick'li abime çok teşekkür ediyorum, bende koyu bir FENERBAHÇE taraftarıyım. Ve bu olaya bakış açısı tamamen gerçektir o günlerde hangi takım olursa olsun taraftar gruplarında para değil takım aşkı vardı ve kolpa tribünler yoktu herkes kendine göre sağlamdı. Yara verip alınmıştır. Sarı murat abiyi ıspartada tanıdım asker arkadaşımdı, hürriyet abiyi kuruçeşmede tanıdım ikiside delikanlı abilerdir, ama rahmetli MENDERES ABİ için açılmış olan topic'te şu kovaladı bu kaçtı gibi kelimelerle olayı basit'e indirgemeniz gerçekten yakışık almıyor...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Mar 2010 02:38 

Merhaba yazılarınızı buyuk bı ılgıyle takıp edıyorum sızden tek rıcam rahmetlı menderesın ismini anarken bıraz daha saygılı davranmanızı istiyorum (burda kımseye saygısızlık yapıyosunuz demıyorum kımse uzerıne alınmasın bundan sonra yazacaklar için söylüyorum)
Anlattığınız mevzuların çoğunu yaşadım içinde bulundum 71 doğumluyum kımseye aa şu doğruydu bu yanlıştı dıye bir şey söylemicem ben o dönemı yaşadığım ve şimdiki ortamlarıda gördüğüm için her şey siyaset olmuş millet paranın köpeği olmuş
Ben çok ıyı bi fenerbahçeliyim dedımya hanı ben bır çok olayı yaşadım ama 97 de bayrampaşa cezaevi özel tip k blok ta bulunduğum dönemde dışarıdada tanıdığım ama içerde beaber yatarken dost olduğum erdal kara ve arkadaşlarıyla (beşiktaş trübününün cüce ayhandan sonra en önemli ismi) kader birliği yaptım.
Bana orda erdal kara nın söylediği kelimeler trübün aleminin gelmiş geçmiş en büyük ısmını zaten benım de öyle bildiğim kişinin rahmetli menderes olduğu bır kez daha ortaya çıkmıştır.
Şunuda söylemek istıyorum rahmetlının yuzundekı faça ızınıde kadıkoyde karlı havada erdal kara tarafından yapıldığını söylemek ısterım.Rahmetlını grubun önunden fırlayarak beşiktaşlılara doğru saldırması sonucu ayağı kayarak yere düştüğü sırada elındekı emanetın fırlayıp gıtmesı ve erdal karanın ona yara vermesı sonucu almıştır.
Erdal kara ıle yaptığımız muhabbet sonunda keşke vurmasaydım o olsa vurmazdı bızı dıye ıtırafta bulunmuştur.
SAYGILARIMLA

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re:
İletiTarih: 05 Mar 2010 02:48 

metehanfb yazdı:
rahmetli MENDERES abiyle olan 1 macerami yazayim..aklima geldikce paylasiyorum zaten..anilar onlari anmadan kendini hatirlatmiyor..bana hep kalin 1 sis perdesinin ardindaymis gibi geliyor..neyse..3-0 kazandigimiz türkiye japonya dostluk maciydi.yer ali samiyen..kapalidaydik..o zamanlar için alisamiyen daha rahat 1 stad oldugundan herkes kendi takiminin kaskoluyla gelebilirdi..pekte kimse baski yapmazdi kimseye..devre arasinda bizim lise grubundan cocuklarla dogulu 1 grup arasinda sürtüsme oldu..arkadaslardan biri gs li olmasina ragmen carsiya takilir sabahlardi..cokta saglam 1arkadasti..söyle söyliyim..eskiler bilir carsida özden wardi,karsli wardi,sanirim 1de baston..onlarin 3nüde ayni anda paket yapmisti..öylede 1 arkadasti..hadi adinida wereyim..kamil..adanaliydi..onlar kalabalikti..bu gitti sonradan fenere dönecek olan façali aliye söyledi..lan dedim bu sinek kadar adam ne faydasi olacak bunun..emanetcidir takar dedi..neyse mac bitti..takistiklarimiz önde biz arkada carsinin maca gelenleri bizim sagimizda olayi kesiyolar..tam kapalidan ciktik eski acik tarafina dogru..kamil bunlarin reisine ilk yumrugu cakti..herif uuagghh falan diye 1 sesle 2 büklüm oldu.kan bosandi burnundan..derken pata kütte daldik adamlara..facalinin grubuda aynen yetisti..ortalik kan revan..kirmizi esofmanli biri wardi..menderes geliyo dediler facalilar..10..12 kisi falandi MENDOLAR..bunlar carsinin cocuklarini mewzuda görünce kesin daldiklari fenerlidir deyip.. o yanik ses tonuyla NOLUYO LAN HEE..HEE..narasiyla 1 daldi..aman yarabbi..ortalik savas alani gibi oldu..ben uzadim tabiki.sonucta biz onu biliyordukta..o ne bilsin ekseri fenerli oldugumuzu:))..facali falan kayboldu tabiki..gazetelere ertesi gün manset olmustu olay..yok tezahuratlar yapilmis gruplar arasinda..yok mac cikisi sözlesilmis fenerlilerle besiktaslilar..ya olay ufak 1 liseli sürtüsmesiydi..az kaldi rahmetli bizide okka altina aliyodu:))..topragi bol olsun..

Bak façalı aliyi yazmışsın façalı beşiktaştayken beşiktaşın mevzularda galıbıyetlerı vardı
façalı bize döndü sonra bizim çok barız ustunluğumuz çıktı ortaya çok severdım façalı aliyi rahmetlı nur ıçinde yatsınnn...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 65 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama:
Git:  

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /home/pankart/domains/forum.pankart.org/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 106