metehanfb yazdı:
rahmetli MENDERES abiyle olan 1 macerami yazayim..aklima geldikce paylasiyorum zaten..anilar onlari anmadan kendini hatirlatmiyor..bana hep kalin 1 sis perdesinin ardindaymis gibi geliyor..neyse..3-0 kazandigimiz türkiye japonya dostluk maciydi.yer ali samiyen..kapalidaydik..o zamanlar için alisamiyen daha rahat 1 stad oldugundan herkes kendi takiminin kaskoluyla gelebilirdi..pekte kimse baski yapmazdi kimseye..devre arasinda bizim lise grubundan cocuklarla dogulu 1 grup arasinda sürtüsme oldu..arkadaslardan biri gs li olmasina ragmen carsiya takilir sabahlardi..cokta saglam 1arkadasti..söyle söyliyim..eskiler bilir carsida özden wardi,karsli wardi,sanirim 1de baston..onlarin 3nüde ayni anda paket yapmisti..öylede 1 arkadasti..hadi adinida wereyim..kamil..adanaliydi..onlar kalabalikti..bu gitti sonradan fenere dönecek olan façali aliye söyledi..lan dedim bu sinek kadar adam ne faydasi olacak bunun..emanetcidir takar dedi..neyse mac bitti..takistiklarimiz önde biz arkada carsinin maca gelenleri bizim sagimizda olayi kesiyolar..tam kapalidan ciktik eski acik tarafina dogru..kamil bunlarin reisine ilk yumrugu cakti..herif uuagghh falan diye 1 sesle 2 büklüm oldu.kan bosandi burnundan..derken pata kütte daldik adamlara..facalinin grubuda aynen yetisti..ortalik kan revan..kirmizi esofmanli biri wardi..menderes geliyo dediler facalilar..10..12 kisi falandi MENDOLAR..bunlar carsinin cocuklarini mewzuda görünce kesin daldiklari fenerlidir deyip.. o yanik ses tonuyla NOLUYO LAN HEE..HEE..narasiyla 1 daldi..aman yarabbi..ortalik savas alani gibi oldu..ben uzadim tabiki.sonucta biz onu biliyordukta..o ne bilsin ekseri fenerli oldugumuzu:))..facali falan kayboldu tabiki..gazetelere ertesi gün manset olmustu olay..yok tezahuratlar yapilmis gruplar arasinda..yok mac cikisi sözlesilmis fenerlilerle besiktaslilar..ya olay ufak 1 liseli sürtüsmesiydi..az kaldi rahmetli bizide okka altina aliyodu:))..topragi bol olsun..
Bak façalı aliyi yazmışsın façalı beşiktaştayken beşiktaşın mevzularda galıbıyetlerı vardı
façalı bize döndü sonra bizim çok barız ustunluğumuz çıktı ortaya çok severdım façalı aliyi rahmetlı nur ıçinde yatsınnn...