Bir İspanyol radyo istasyonu Şampiyonlar Ligi takımları arasından Fener marşını seçti.15 Nisan 2008 09:40İspanya’da yayın yapan Radyo Marca, Şampiyonlar Ligi boyunca çalınan marşlar içinde gerek yorum, gerekse kulağa hoş gelen ritim açısından Fenerbahçe marşının en güzel olduğuna karar verdi. Oylamada Liverpool’un “You will never walk alone” şarkısı 2. seçildi. Barcelona marşını en kötü seçen taraftarlar, Fenerbahçe marşının seyirciyi coşturduğunu, Türkçe dili kullanılmasına rağmen kelimelerin kulağa yabancı gelmediğini belirtti. Radyo Marca’nın sürekli çaldığı Fenerbahçe marşını günde 1.5 milyon kişinin dinlediği kaydedildi.
Milliyet _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız...
Kayıt: 08 Tem 2007 Mesajlar : 371 Durum : Çevrimdışı Konum: eski açıktan
Tarih: Prş Nis 17, 2008 15:29 Mesaj konusu:
hangi marşı bu acaba kıraçın yaptığı 100. yıl marşıysa eğer ben de seviyorum gerçekten.hatta bazen söylüyorum da ister istemez.keşke bizim de böyle bir marşımız olsa.çok ateşleyici ve gaza getirici bir melodisi var gerçekten _________________ emrah oktay.en büyük tutkusu GALATASARAY
Kayıt: 31 Mar 2006 Mesajlar : 150 Durum : Çevrimdışı Konum: BU ÜLKEDE TEK AVRUPA ŞAMPİYONU VAR
Tarih: Cmt Nis 19, 2008 10:17 Mesaj konusu:
Hani şu aslında komünist marşı olan tüm rusyada 1 mayıslarda söylenen ve kıraçın alıp üstüne süslü sözler yazdığı şarkımı???Bir şeyinizde çakma olmasın ayıp ya
Kayıt: 24 Nis 2007 Mesajlar : 222 Durum : Çevrimdışı Konum: istanbuL
Tarih: Cmt Nis 19, 2008 14:34 Mesaj konusu:
Evet o zorunamı gitti ? en azından senin gibi çalıp,çırpıp direk söylemiyorum. 1 mayıs melodisine benzeyebilirde sonuçta 1 numara seçilmiş . _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız...
Tarih: Cmt Nis 19, 2008 23:21 Mesaj konusu:
kayhan yazmış:
Hani şu aslında komünist marşı olan tüm rusyada 1 mayıslarda söylenen ve kıraçın alıp üstüne süslü sözler yazdığı şarkımı???Bir şeyinizde çakma olmasın ayıp ya
Ajdar'ın "Çikita Muz" şarkısı ile, Ibrahim Tatlıses'in "Bebeğim" şarkısı ne kadar benziyorsa, 1 Mayıs Marşı ile de 100.Yıl marşı o kadar benziyordur. Bak Galatasaraylı bir arkadaş bu benzerliği ortaya koymak için bir video hazırlayıp Youtube'a koymuş
"Bir şeyinizde çakma olmasın ayıp ya" diye bir cümle kurmuşsun, bir şeyimize de çamur atmadan takdir etmesini bir gün öğreneceksiniz diye düzeltelim onu. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ?
Kayıt: 31 Mar 2006 Mesajlar : 150 Durum : Çevrimdışı Konum: BU ÜLKEDE TEK AVRUPA ŞAMPİYONU VAR
Tarih: Pzr Nis 20, 2008 12:49 Mesaj konusu:
Benzeyebilirmi şarkı alınmış üzerine söz yazılmış ne benzemesi.Bu şakı olayının nesini takdir etmeliyim onu anlamadım.Sen bu sene çeyrek final oynadık şampiyonlar liginde diye söyle takdir edelim.Ama marşın için ne takdiri bekliyorsun anlayamadım doğrusu.Ama yinede sen istedin diye bir güzellik yapayım kıraç çok güzel şarkı sözü yazmış ama melodiyide çalmış işte.Bak takdir ettim işte
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız