| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2403 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Pts May 05, 2008 20:42 Mesaj konusu: Hakan Şükür'den Medyaya Kutlu Doğum Haftası Cevabı |
|
|
Derbi için, "Kutlu Doğum'a yakışan maç olsun" diyen Hakan Şükür, eleştirilere ilk kez cevap verdi.
Söz konusu demeci, büyük bir iyiniyetle derbi karşılaşması öncesinde verirken, taraftarlara bir barış ve centilmenlik mesajı iletmeyi amaçlamıştım. Ancak konunun başka yönlere çekilmesi beni son derece yaralamış ve üzmüştür.
Ben, Hakan Şükür, hayatım boyunca Atatürk ilkelerine bağlı, kalmış, laikliği bir yaşam tarzı olarak benimsemiş bir sporcuyum. Futbola başladığım günden itibaren, gerek Galatasaray gerekse Türk Milli Takımı'nın formasını giyme ve kaptanlık mertebesine yükselme şerefini yaşarken, centilmenliğin, disiplinli ve ciddi çalışmanın bir genci nerelere getirebileceğini göstermek için çok çaba harcadım.
Dünyanın her yerinde insanların ve tabii ki sporcuların vicdani inançları farklı olabilir. İnanç bireysel bir şeydir. Vicdan hürriyeti, kimsenin boyunduruğu altında olmamalıdır. Mücadele ettiğim formayla kazandığımız başarıları da, zaferleri de, üzüntüleri de, Musevisinden Hristiyanına, Katoliğinden, Protestanına, Ortodoksuna kadar farklı inanç sahipleriyle paylaştım. Mutlaka çoğunuz için de bu böyledir. Özellikle sporda milliyet ve inanç farklılığını bir ayrılık olarak göstermek, sporun ruhuna aykırıdır. Mensubu olmaktan ve hizmet etmekten büyük gurur duyduğum Galatasaray Camiası’nı ve kamuoyunu bu konuda aydınlatmayı bir borç bilirim.
Kral Hakan Şükür  _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Pts May 05, 2008 20:42 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Pts May 05, 2008 20:58 Mesaj konusu: |
|
|
"Devletin her kademesini, halkın bilinçaltını, her sokağı, her mahalleyi ele geçirene kadar gerçek amacını açıklayan bizden değildir."
Kral Hakan Şükür... _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
uA_Salih Yetmiyor ki Stadlar..

Kayıt: 15 Ekm 2007 Mesajlar : 225 Durum : Çevrimdışı Konum: ADANA
|
Tarih: Pts May 05, 2008 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
| EmeK yazmış: | "Devletin her kademesini, halkın bilinçaltını, her sokağı, her mahalleyi ele geçirene kadar gerçek amacını açıklayan bizden değildir."
Kral Hakan Şükür... |
bir kaynak gösterebilirmisin? _________________ hepiniz METİN gibi oynayın gerisini bize bırakın. |
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2403 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Pts May 05, 2008 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
| EmeK yazmış: | "Devletin her kademesini, halkın bilinçaltını, her sokağı, her mahalleyi ele geçirene kadar gerçek amacını açıklayan bizden değildir."
Kral Hakan Şükür... |
Sizede Bu Yakışır . _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Pts May 05, 2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
| uA_Salih yazmış: | | EmeK yazmış: | "Devletin her kademesini, halkın bilinçaltını, her sokağı, her mahalleyi ele geçirene kadar gerçek amacını açıklayan bizden değildir."
Kral Hakan Şükür... |
bir kaynak gösterebilirmisin? |
Kaynak Kral'ın nikah şahididir.. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ozy_ultrAslan Boys Of Hell

Kayıt: 06 Tem 2007 Mesajlar : 1401 Durum : Çevrimdışı Konum: Vatan 36-Mekan 34
|
Tarih: Pts May 05, 2008 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
ortalıgı karıştırmak içinde herşeyi yapıyorsun ama nafileeeee
cumartesi akşamı 20.45 den sonrada yeni bahaneniz bu olur kesin..sizede çok yakışır hani
kraldan süper bir açıklama..art niyetlilere KAPAK olucak cinsden  _________________ ŞAMPİYONLUK KANIMIZDA VAR..!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Pts May 05, 2008 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
| ozy_ultrAslan yazmış: | ortalıgı karıştırmak içinde herşeyi yapıyorsun ama nafileeeee
cumartesi akşamı 20.45 den sonrada yeni bahaneniz bu olur kesin..sizede çok yakışır hani
kraldan süper bir açıklama..art niyetlilere KAPAK olucak cinsden  |
Ne Cumartesi akşamı, ne 20.45'i, Ozan'cım biraz büyüyünce anlayacaksın şampiyonluğun herşey olmadığını. GS'nin şampiyon olduğu Fenerbahçe'yi Samiyen'de yendiğinde belli olmuştu zaten. Saat, zaman tarifine ihtiyaç yok. Ben burada ortalığı karıştırmıyorum. Kral'ınızı protesto etmek için Anıtkabir'i ziyaret eden de ben değildim, sizin liselilerinizdi. Bazı şeyleri anlamak, takım tutmak ve o renklere körü körüne bağlanmaktan daha zordur. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ozy_ultrAslan Boys Of Hell

Kayıt: 06 Tem 2007 Mesajlar : 1401 Durum : Çevrimdışı Konum: Vatan 36-Mekan 34
|
Tarih: Pts May 05, 2008 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
ozan degil oguzhan..
peki neden boyle guzel bı acıklamaya fethullah gülenin sözünü yazma ihtiyacı hissettin..
aydınlatırmısın bizleri _________________ ŞAMPİYONLUK KANIMIZDA VAR..!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
turkmen_m cimbomlu1905

Kayıt: 09 Mar 2006 Mesajlar : 2201 Durum : Çevrimdışı Konum: Cehennem'in Dibinden...
|
Tarih: Pts May 05, 2008 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
Kral Hakan Şükür..... seni çekemeyen...... _________________ Şampiyon Takım Taraftarı!... |
|
| Başa dön |
|
 |
davul_muzzy

Kayıt: 20 Nis 2006 Mesajlar : 1274 Durum : Çevrimdışı Konum: anti-X-maraTon
|
Tarih: Pts May 05, 2008 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
adam gibi adam helal olsun gerçekten onun gibisi bir daha zor gelir... _________________ .....GAZİLİ GÜÇLÜLER..... |
|
| Başa dön |
|
 |
u_Asi

Kayıt: 11 Ksm 2006 Mesajlar : 150 Durum : Çevrimdışı Konum: İstanbul
|
Tarih: Sal May 06, 2008 8:30 Mesaj konusu: |
|
|
Kral Hakan Şükür... |
Sizede bu yakışır zaten.Bundan önceki topicte bayağı tartıştık bu konuyu. Hakan abi de kapak misali bu sözleri söylemiş. Ha baska taraflara cekenlerin kaynakları başka taraflarıdır. _________________ __Her zaman her yerde__ |
|
| Başa dön |
|
 |
Beykoz1908
Kayıt: 12 Arl 2006 Mesajlar : 387 Durum : Çevrimdışı Konum: Beykoz
|
Tarih: Sal May 06, 2008 9:12 Mesaj konusu: |
|
|
Evet ben şeriyat istiyorum , o lafıda ince ince toplumu işlemek için dedim dicekti dimi ? (öyle oldunu idda etmiyorum)
komik olmayın kapak yapmış fln tabii böyle konuşacak. _________________ Ölümüne Beykoz |
|
| Başa dön |
|
 |
Nikolof Yönetici

|
Tarih: Sal May 06, 2008 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bildiğiniz birşey varmış gibi konuşuyorsunuz ya şu adam hakkında...
Forumu ajanlar basmış  _________________ http://jacarta.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Beykoz1908
Kayıt: 12 Arl 2006 Mesajlar : 387 Durum : Çevrimdışı Konum: Beykoz
|
Tarih: Sal May 06, 2008 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
8. Şampiyonluğunu yaşıyacak sanırım.Helal olsun n olursa olsun kırılmadık rekor bırakmadı kıracak potansiyeldede bi topçu yok.2008 e de gitmeli bence. _________________ Ölümüne Beykoz |
|
| Başa dön |
|
 |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1465 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Sal May 06, 2008 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
Kral Hakan Gerisi Yalan _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|