| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1473 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 20:27 Mesaj konusu: Galatasaray SK 33. Başkanı Adnan Polat. |
|
|
GALATASARAY ın yapılan 33 .dönem Başkanlık Seçimini Adnan Polat Kazandı...
Adnan Polat ve Ekibini tebrik Ediyoruz..
GALATASARAYımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.
Polat ın Yönetimdeki Kişi Listesi..
Faruk Bil
Mehmet Helvacı
Işın Çelebi
Sinan Kılıç
Haldun Üstünel
Yiğit Şardan
Ali Haşhaş
Mümtaz Tahincioğlu
Murat Yalçındağ
Cemal Özgörkey
Ahmet Dedehayır
Metin Karakaya
Nejat Uygur
Tunca Hazinedaroğlu
Adil Emecan _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 20:27 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
ozy_ultrAslan Boys Of Hell

Kayıt: 06 Tem 2007 Mesajlar : 1401 Durum : Çevrimdışı Konum: Vatan 36-Mekan 34
|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
hayırlısı olsun Galatasarayımız için..
açıkcası polat gerçekçi konuştu pembe günler vaadetmiyorum yakın zamanda diyerek...
o yüzden taraftar çok büyük beklentilere kapılmayacakdır transfer döneminde...
yönetim listesindeki dördüncü ve beşinci adamı tek geçerim bu listede  _________________ ŞAMPİYONLUK KANIMIZDA VAR..!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2404 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahce Kulübünün Resmi Sitelerinden Yayınladığı Tebrik Mesajınada Çok Teşekkür Ediyorum Kendi Adıma... _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Nikolof Yönetici

|
Tarih: Cmt Mar 22, 2008 23:53 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen zaman şunu gösterdiki dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.. Önce icraat sonra taktir..
Hadi vira bismillah
Bekleyelim görelim.. _________________ http://jacarta.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
kayhan
Kayıt: 31 Mar 2006 Mesajlar : 150 Durum : Çevrimdışı Konum: BU ÜLKEDE TEK AVRUPA ŞAMPİYONU VAR
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 9:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Özhan Canaydın dönemi bitti..Vay be başkan olduğunda takım şampiyonlar liginin gediklisin harika bir teknik direktöre sahip isim yapmamış ama çoğu yıldızdan daha verimli ve daha iyi top oynayan oyuncularla dolu bir haldeydi.Bence en büyk yalnışı olimpiyat stadına gitmekte yaptı yönetim ve luceyi gönderip fatih hocayı geri getirmede.Ama Özhan Caynaydında Fatih Terimi gerirme vaadi sayesinde başkan seçilmişti zaten.Hayırlı olsun GALATASARAYIMIZA... |
|
| Başa dön |
|
 |
fearless_

Kayıt: 01 Mar 2007 Mesajlar : 637 Durum : Çevrimdışı Konum: HERYERDEN~
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 10:47 Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun _________________ en büyük KRALLIK
BEŞİKTAŞLILIK!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
devils_gfb sevgiye engel değil ki mesafeler
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
canaydını geri istiyoruz  _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1473 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
Takımınıza getır ozmn ....
terbıyesızlık yapma işine git... _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
devils_gfb sevgiye engel değil ki mesafeler
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
| gan"GS"ter yazmış: | Takımınıza getır ozmn ....
terbıyesızlık yapma işine git... | sakasına yazılan biseyi nasıl terbiyesizlik sayıyosun anlat bizde öğrenelim....bugüne kadar burada kimseye terbiyesizlik yapmadım yapmam da beni bilen bilir...ama isine git lafı bana göre değil bi daha olursa o zaman terbiyesizliği görürsün.... _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
ozy_ultrAslan Boys Of Hell

Kayıt: 06 Tem 2007 Mesajlar : 1401 Durum : Çevrimdışı Konum: Vatan 36-Mekan 34
|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
beyler biraz relax olun yaa ne bu gerginlik...  _________________ ŞAMPİYONLUK KANIMIZDA VAR..!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|