| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
meelis GençFB'sAnqels

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar : 235 Durum : Çevrimdışı Konum: Bursa
|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 17:01 Mesaj konusu: Fenerbahçe - Kayserispor // TSL 29.Hafta Karşılaşması |
|
|
5 Nisan 2008 Cumartesi
19:00
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
3puanı alıp kayıpsız ilerleriz umarım..
Avrupa maçlarından sonra ligde sıkıntı çekiyo olsak da bunu galibiyetle atlatırız inş. _________________ Şampiyon olmak mümkün
Fenerbahçe olmak imkansız ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 17:01 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
Yedek kadroyla çıkacak Zico, Kayseri'de de Gökhan, Mehmet Topuz ve Toledo eksik. Zorlansak da kazanırız diye düşünüyorum. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
a_sit

Kayıt: 24 Ksm 2006 Mesajlar : 212 Durum : Çevrimdışı Konum: BH Yaptı Dersiniz
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Kayseri. _________________ Baba Olduk El Öptürdük.. |
|
| Başa dön |
|
 |
davul_muzzy

Kayıt: 20 Nis 2006 Mesajlar : 1274 Durum : Çevrimdışı Konum: anti-X-maraTon
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
berabere biter...2-2... _________________ .....GAZİLİ GÜÇLÜLER..... |
|
| Başa dön |
|
 |
meelis GençFB'sAnqels

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar : 235 Durum : Çevrimdışı Konum: Bursa
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
1:0 alırız diye düşünüyorum bende. _________________ Şampiyon olmak mümkün
Fenerbahçe olmak imkansız ! |
|
| Başa dön |
|
 |
PaBLo AimaR

Kayıt: 30 Mar 2007 Mesajlar : 1253 Durum : Çevrimdışı Konum: AntakYa /Bursa-Mesken /Malatya-Sıtmapınarı
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 11:06 Mesaj konusu: |
|
|
Bu seri devam eder böyle takım kendi oynuyo artık kayseri eksiklerinin yerinin dolduramaz 4-1 alır _________________ MaLaTYa MaLaTYa BuLuNMaZ E$in ! |
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2404 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
Şu Çalınan Penaltının Doğru Karar Olduğuna İnanan Var mı Forumda?
İnanılmaz.! _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Eski Açık! Şereftir Seni Sevmek

Kayıt: 17 Arl 2006 Mesajlar : 888 Durum : Çevrimdışı Konum: Bostancı-Küçükyalı-Altıntepe-Cadde
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
Uyduruk penalti, 10 dk uzatma ne yaptı etti aldirdi maçı hakem. _________________ Eze eze, Şampiyon Galatasaray. |
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2404 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
Yuh Artık Yuh Uzatma 5 dk Fenerbahce Golü 90+6 da atıyor! Ve Pozisyon Ofsayt !
Şampiyon Çoktan Belirlenmiş.
Ota b.ka Seyircisiz Maç Cezası
Penaltıyla Yakından uzaktan alakası olmayan pozisyonda penaltı çalınması
deivid resmen adamı öldürdü sarı kart.
5 dk uzatma vermişken 6.dk da fenerbahcenin gol atması ve bu golün ofsayt olması.
Artık Yeter! Çekin Ellerinizi !
Hakan Sivriselvi Çok Yoruldu Bugün 2 Gol Attı Helal Olsn!
Şu Forumda Bir Fenerbahceli Biz Maçı Hakkımızla Aldık Desin Ben Bu Foruma Bir Daha Yazarsam Şerefsizim. _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Duncan

Kayıt: 24 Nis 2007 Mesajlar : 222 Durum : Çevrimdışı Konum: istanbuL
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
Bak ne güzel 90+6 da atıldı diye post kasıyorsun ama kayserili futbolcuların baraj olayında 3 dk yediğini neden söylemiyorsun ? _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
bir hakem bu kadar saçma bir maç yönetemez. penaltıdan tut, kart seçimlerine, oyuncularla diyaloglara kadar rezaletti. malum pozisyonla diyecek birşey yok ama ilk yarıda lugano iki kere kayserinin kalecisini resmen itti, faul bile çalmadı yani topu kapsa gol verecek. ee peki adama sorarlar yahu bu adam bizim belediye maçında görmeden boboyu attı, yardımcısına bile sormayı gerek görmedi. o zaman bobonun ne suçu vardı.?
http://www.pankart.org/Zula-Goster.asp?Foto=5448 _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
Semih'in golü ofsayt değil. 90+6 olayı da Kayserili futbolcuların uzatmalarda 2-3 dk oyalanmasından kaynaklandı. Zaten her pozisyonda kendilerini yere bırakıp aktörlere taş çıkarttılar. Ancak penaltı pozisyonunda haklısınız. Galatasarayvarı bir penaltıydı, böyle bir penaltı sayesinde maç kazandığımız için mutlu olamıyorum. _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
PaBLo AimaR

Kayıt: 30 Mar 2007 Mesajlar : 1253 Durum : Çevrimdışı Konum: AntakYa /Bursa-Mesken /Malatya-Sıtmapınarı
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
Pozisyon ofsayt değil macı izledim ama penaltı skandal ona penaltı calarsan her macta 5-6 penaltı olur ayrıyeten 2. yarı bütün takdir haklarını Fenerbahce'den yana kullandı bir nevi Kayserili futbolcuları sindirdi. _________________ MaLaTYa MaLaTYa BuLuNMaZ E$in ! |
|
| Başa dön |
|
 |
ozy_ultrAslan Boys Of Hell

Kayıt: 06 Tem 2007 Mesajlar : 1401 Durum : Çevrimdışı Konum: Vatan 36-Mekan 34
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
| EmeK yazmış: | | Semih'in golü ofsayt değil. 90+6 olayı da Kayserili futbolcuların uzatmalarda 2-3 dk oyalanmasından kaynaklandı. Zaten her pozisyonda kendilerini yere bırakıp aktörlere taş çıkarttılar. Ancak penaltı pozisyonunda haklısınız. Galatasarayvarı bir penaltıydı, böyle bir penaltı sayesinde maç kazandığımız için mutlu olamıyorum. |
terbiyemizi bozmamak için herŞeyi yapıyoruz..ama yönetici olmana ragmen bu kadar tahrige PES
zorun ne bizle anlamıyorum ki baksana kendi takımına sen..
bi yorumunda kendi takımın için olsun ..
sonrada renkdaşların sıtede GS liler bızı tahrik ediyor dıye aglamasınlar banlandıkları zaman...
admin bunu yaparsa normal bi üye kralını yapar tahrigin
imam-cemaat misali  _________________ ŞAMPİYONLUK KANIMIZDA VAR..!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Naro ultrAslan

Kayıt: 21 Şub 2007 Mesajlar : 565 Durum : Çevrimdışı Konum: ADANA
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| ozy_ultrAslan yazmış: | | EmeK yazmış: | | Semih'in golü ofsayt değil. 90+6 olayı da Kayserili futbolcuların uzatmalarda 2-3 dk oyalanmasından kaynaklandı. Zaten her pozisyonda kendilerini yere bırakıp aktörlere taş çıkarttılar. Ancak penaltı pozisyonunda haklısınız. Galatasarayvarı bir penaltıydı, böyle bir penaltı sayesinde maç kazandığımız için mutlu olamıyorum. |
terbiyemizi bozmamak için herŞeyi yapıyoruz..ama yönetici olmana ragmen bu kadar tahrige PES
zorun ne bizle anlamıyorum ki baksana kendi takımına sen..
bi yorumunda kendi takımın için olsun ..
sonrada renkdaşların sıtede GS liler bızı tahrik ediyor dıye aglamasınlar banlandıkları zaman...
admin bunu yaparsa normal bi üye kralını yapar tahrigin
imam-cemaat misali  |
Tamamen katılıyorum Ozy'e
Forum yöneticisinden beklenmeyicek bir hareket. _________________ Alayına İsyan ettik Peşinden Geliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|