| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
meelis GençFB'sAnqels

Kayıt: 04 Tem 2007 Mesajlar : 235 Durum : Çevrimdışı Konum: Bursa
|
Tarih: Cum May 02, 2008 15:47 Mesaj konusu: Fenerbahçe-G.Birliği // TSL 33.Hafta Karşılaşması |
|
|
4 Mayıs 2008 Pazar
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
19.00
Formaliteden gibi gözüksede bu karşılaşma,
başarılar Fenerbahçemize .. _________________ Şampiyon olmak mümkün
Fenerbahçe olmak imkansız ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Cum May 02, 2008 15:47 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2403 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cum May 02, 2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
formaliteyle ne alakası var maçın.sanki garantilemişiz şampiyonluğu..
başarılar genclerbirliği _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
uA_Salih Yetmiyor ki Stadlar..

Kayıt: 15 Ekm 2007 Mesajlar : 225 Durum : Çevrimdışı Konum: ADANA
|
Tarih: Cum May 02, 2008 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
ben sürpriz bekliyorum.. _________________ hepiniz METİN gibi oynayın gerisini bize bırakın. |
|
| Başa dön |
|
 |
meelis GençFB'sAnqels

|
Tarih: Cum May 02, 2008 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
Çoğunlukta muhalefet olma eğilimi görüyorum ..
Ben inandığım şekilde yazdım . İnandığım şey bana bu maçı formalite şeklinde düşündürüyo .. Hayır alakayı ben kurmuşum , size bunu sorgulamak düşer mi muammadır NiqhTmaRe .. _________________ Şampiyon olmak mümkün
|
| Başa dön |
|
 |
dogukan_mb

Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 181 Durum : Çevrimdışı Konum: kızılaydayız herşeyin farkındayız !
|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya meelis sen buraya ıstedıgını yazıyosun bir platform burası ınsanlarda senın yazdıklarını ıstedıgı gıbı yorumluyor buna tepkı vermen manasız.. tepkı verılmesını ıstemiyosan git kendı blogunda falan yaz yani... _________________ ŞeyTanda Bir Bacak Var ki Tam KırıLmaLık ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Beykoz1908
Kayıt: 12 Arl 2006 Mesajlar : 387 Durum : Çevrimdışı Konum: Beykoz
|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
meelis 'in blog u mu var?
Gb düşme korkusunu alev alev hissediyor.vestel kasımpaşayla oynuyo.puan alması gerekiyor.fb de şampiyonluk hatta Ş.Ligi bileti kovalıo.süper maç olacak. _________________ Ölümüne Beykoz |
|
| Başa dön |
|
 |
meelis GençFB'sAnqels

|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
Tamam reis hemen blog oluşturuyorum  _________________ Şampiyon olmak mümkün
|
| Başa dön |
|
 |
dogukan_mb

Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 181 Durum : Çevrimdışı Konum: kızılaydayız herşeyin farkındayız !
|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
orda kımsenın yorum yapmasına ızın vermezsin işte kendın yazar kendın okursun  _________________ ŞeyTanda Bir Bacak Var ki Tam KırıLmaLık ! |
|
| Başa dön |
|
 |
meelis GençFB'sAnqels

|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
Yazdıklarıma karşın yorumlardaki yaklaşım aksi bir üslupsa , düşüncelerin dile getiriliş şekli ters ise bende aynı doğrultuda tersleniyorum bir bakıma..
Size teşekkür ederim nacizane fikirleriniz için ..
Blog oluşturup geliyorum ben izninizle ..  _________________ Şampiyon olmak mümkün
|
| Başa dön |
|
 |
dogukan_mb

|
Tarih: Cum May 02, 2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
he tabi tabi kafana göre.. _________________ ŞeyTanda Bir Bacak Var ki Tam KırıLmaLık ! |
|
| Başa dön |
|
 |
NiqhTmaRe

Kayıt: 22 May 2006 Mesajlar : 2403 Durum : Çevrimdışı Konum: 38' Paralel 23'Meridyen...
|
Tarih: Cum May 02, 2008 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
bana kurduğun alakanın amacı burdaki Galatasaraylıları rehavete sokmak gibi geliyor...
neyse uzatmanın manası yok hanımefendi... _________________ Korkma Ölmez Sendeki Bu Büyük Taraftarlar ! |
|
| Başa dön |
|
 |
davul_muzzy

Kayıt: 20 Nis 2006 Mesajlar : 1274 Durum : Çevrimdışı Konum: anti-X-maraTon
|
Tarih: Cum May 02, 2008 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
Bu maç 0-2'den öteye gitmez gençlerbirliği bu hafta alacağı puan yada puanlarla ligde kalmayı garantileyecek inşallah... _________________ .....GAZİLİ GÜÇLÜLER..... |
|
| Başa dön |
|
 |
devils_gfb sevgiye engel değil ki mesafeler
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Cum May 02, 2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
| davul_muzzy yazmış: | | Bu maç 0-2'den öteye gitmez gençlerbirliği bu hafta alacağı puan yada puanlarla ligde kalmayı garantileyecek inşallah... | madem bu kadar iddalı konuşuyon bir boca atkısına iddiaya girelim  _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
kayhan
Kayıt: 31 Mar 2006 Mesajlar : 150 Durum : Çevrimdışı Konum: BU ÜLKEDE TEK AVRUPA ŞAMPİYONU VAR
|
Tarih: Cum May 02, 2008 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Vestel'e düştü gözüyle bakılsada Gençlerbirliğinin işi daha zor gibi sanki.önce fener sonra sivas bu 2 maçtan 1 puan çıkarması gerekiyor.Gerçi vestel son hafta düğüm çözülmezse beşiktaş karşısında ne yapabilir oda ayrı bir konu.Fenerbahçe bence kazanır haftaya sivas gençler ve beşiktaş vestel maçları düşeni kalkanı belirler.Ne dersiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
EmeK Yönetici
|
Tarih: Cmt May 03, 2008 4:30 Mesaj konusu: |
|
|
| davul_muzzy yazmış: | | Bu maç 0-2'den öteye gitmez |
Çok büyük konuşuyorsun davulcu. Bana fark atarız gibi geliyor... _________________ Tanrı kanar mı bunlara ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|