| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Duncan

Kayıt: 24 Nis 2007 Mesajlar : 222 Durum : Çevrimdışı Konum: istanbuL
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 10:57 Mesaj konusu: Beşiktaş Adana'da oynayacak |
|
|
Beşiktaş-Bursaspor maçı Adana'da oynanacak.Beşiktaş ile Bursaspor arasında önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Turkcell Süper Lig maçı Adana 5 Ocak Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün ve saat daha sonra açıklanacak.Bilindiği gibi Beşiktaş'a, Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmişti. _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Reklamlar!

Durum :
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 10:57 Mesaj konusu: Reklamlara en fazla tıklayana adminlik verilecektir :) |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
fearless_

Kayıt: 01 Mar 2007 Mesajlar : 637 Durum : Çevrimdışı Konum: HERYERDEN~
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
güzel _________________ en büyük KRALLIK
BEŞİKTAŞLILIK!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1464 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
Adana Güzeldir   _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
dogukan_mb

Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 181 Durum : Çevrimdışı Konum: kızılaydayız herşeyin farkındayız !
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
Adana Demir'in bjk sempatisi var dıye bılıyorum..Adanaspor ile de bjk nin Silahlı mevzuları var ohh Birde Bursa maçı ki Action dolu bir gün olacak gibi Adana için  _________________ ŞeyTanda Bir Bacak Var ki Tam KırıLmaLık ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Taraftar Yönetici

Kayıt: 09 Şub 2006 Mesajlar : 2220 Durum : Çevrimdışı Konum: SafranboLu
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bursaspor taraftarına yasak var diye duydum. _________________ Duymadığım Kalmadı; Kalmayanı Duydum Aklım Almadı..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Duncan

|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
Demirsporun 5 tribün liderinin 4 tanesi BJKli 1 tanesi FB li olduğun için onlarda büyük bir ihtimalle statta olurlar _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
gan"GS"ter Saldır Eski Açık

Kayıt: 13 May 2007 Mesajlar : 1464 Durum : Çevrimdışı Konum: Deplasman Otobüsünün Kalktığı Yerden
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
+ads bursa ıle kawgalı. _________________ Bİz size İnanmayın Demedikmi!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
iyidir iyi. zaten uzun zamandır memleketi görmemiştim, bu bahane ile gitmiş olacağız.  _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Duncan

|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 19:00 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçeli olmama rağmen + adanada uni okuduğum için maçta olacam _________________ Sarı Lacivert Dünyanın insanlarıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
penche1903 BEŞİKT'AŞK'

Kayıt: 28 Hzr 2007 Mesajlar : 541 Durum : Çevrimdışı Konum: Siyahla Beyazın Olduğu Heryerden.
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
Bakıyorum da,bu maça bizden çok,başka takım taraftarları ilgi gösteriyor..Maçın Adana'da oynanacak olması,zaten skandal bir karar Oldu olacak,Hakkari'de oynatsalardı..Federasyon başkanı değişti ama,bakıyorum Beşiktaş'ımızın kuyusunu kazma politikaları hiç değişmedi Zaten,bu sene en çok hakkı gasp edilen Beşiktaş'tı,halen "VUR ABALIYA" Misali Beşiktaş'ın üzerine geliniyor.. _________________ Sevmeyelim de,Taşa mı Dönelim? |
|
| Başa dön |
|
 |
devils_gfb sevgiye engel değil ki mesafeler
Kayıt: 02 Hzr 2007 Mesajlar : 684 Durum : Çevrimdışı Konum: orada-burada-heryerde-genc fb
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
adanada ki bjk li potansiyeli nasıl  _________________ ÖYLE BİR SEVGİ Kİ TARİF EDİLMEZ...GENC FBLİLER |
|
| Başa dön |
|
 |
Naro ultrAslan

Kayıt: 21 Şub 2007 Mesajlar : 565 Durum : Çevrimdışı Konum: ADANA
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| devils_gfb yazmış: | adanada ki bjk li potansiyeli nasıl  |
Fazla yok
Galatasaray taraftarı ile kıyaslanırsa çok çok az _________________ Alayına İsyan ettik Peşinden Geliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nikolof Yönetici

|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
| sparow yazmış: | iyidir iyi. zaten uzun zamandır memleketi görmemiştim, bu bahane ile gitmiş olacağız.  |
Gel bakalım
Uygun düşerse iki üç kelam ederiz ha ne dersin ? _________________ http://jacarta.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
sparow Yönetici
Kayıt: 18 Tem 2006 Mesajlar : 1806 Durum : Çevrimdışı Konum: kralına giden yerden
|
Tarih: Prş Nis 17, 2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Nikolof yazmış: | | sparow yazmış: | iyidir iyi. zaten uzun zamandır memleketi görmemiştim, bu bahane ile gitmiş olacağız.  |
Gel bakalım
Uygun düşerse iki üç kelam ederiz ha ne dersin ? | ee o kadar geliyoruz görüşürüz artık.  _________________ ŞEREF' inizle oynayın, HAKKI' nızla kazanın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nikolof Yönetici

|
Tarih: Cum Nis 18, 2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
Organize olun diyorsun yani
Pasaport ve vize işlemlerini hallet sağlık raporu ve adli sicil kaydını al. Girişteki Retina taramasını geç başımızın üstünde yerin var  _________________ http://jacarta.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|