Tarih: Cum Mar 21, 2008 15:14 Mesaj konusu: Aksarayspor - A. Ceyhanspor / Olaylar
hafta sonu oynanan maçta olaylar yine yüz üstüne çıktı 100 kadar ceyhanspor taraftaryla aksarayaspor taraftarları arasnda yaşann qerqnlik saha içndede dewam etti hakem 90 dk da aksaraysporun 100/100 penaltsnı es qeçti maçın hemn btiş düdğüyle birlikte hakeme buyuk bi tepki qeldi we hakeme saldırı qerçekleşti wşahıslar emnyete alnarak qrekli cezalar uyqulandı TARAFTARLARDAN (A.E)(45 qUN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ALDI...trbundeki olaylardan dolayı ise bi çok axarayspor taraftarı göz altna alınmıştr..... aksarayspor_0
ceyahanspor_0
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 1:31 Mesaj konusu: Re: Aksarayspor - A. Ceyhanspor / Olaylar
tatanga68 yazmış:
hafta sonu oynanan maçta olaylar yine yüz üstüne çıktı 100 kadar ceyhanspor taraftaryla aksarayaspor taraftarları arasndayaşann qerqnlik saha içndede dewam etti hakem 90 dk da aksaraysporun 100/100 penaltsnı es qeçti maçın hemn btiş düdğüyle birlikte hakeme buyuk bi tepki qeldi we hakeme saldırı qerçekleşti wşahıslar emnyete alnarak qrekli cezalar uyqulandı TARAFTARLARDAN (A.E)(45 qUN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ALDI...trbundeki olaylardan dolayı ise bi çok axarayspor taraftarı göz altna alınmıştr..... aksarayspor_0
ceyahanspor_0
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 4:21 Mesaj konusu: Re: Aksarayspor - A. Ceyhanspor / Olaylar
CarsiBurak yazmış:
tatanga68 yazmış:
hafta sonu oynanan maçta olaylar yine yüz üstüne çıktı 100 kadar ceyhanspor taraftaryla aksarayaspor taraftarları arasndayaşann qerqnlik saha içndede dewam etti hakem 90 dk da aksaraysporun 100/100 penaltsnı es qeçti maçın hemn btiş düdğüyle birlikte hakeme buyuk bi tepki qeldi we hakeme saldırı qerçekleşti wşahıslar emnyete alnarak qrekli cezalar uyqulandı TARAFTARLARDAN (A.E)(45 qUN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ALDI...trbundeki olaylardan dolayı ise bi çok axarayspor taraftarı göz altna alınmıştr..... aksarayspor_0
ceyahanspor_0
su türkcemizin düstügü hale bak..
Elbette yeri değil fakat bunu burda söylememiz şart görüntü nedeniyle.. Dilimize Sahip Çıkalım. harbiden bu nedir.. _________________ Duymadığım Kalmadı; Kalmayanı Duydum Aklım Almadı..!
mm beyler o yazıyı ben sevdiğim bi abinin ricası üzerine buraya taşıdım alıp kopyladım okumadım ama tepkinizi normal karşılıyrum.... _________________ wotqa//mar1boro..trbün çocuqu!!1tku
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız